De Pers

Reacties

‘Wc’s poetsen? Als het nodig is, doe ik het morgen weer’

Kees Zegers (42) begon op z’n 18e zijn eerste bedrijf. Twee decennia later is hij miljonair dankzij meer dan een dozijn spraakmakende internetondernemingen. Hij schreef het boek ‘Startkapitaal; 100 adviezen voor succesvol ondernemen’ om andere ondernemers op weg te helpen. ‘Bedrijven mislukken, omdat de mensen die ze runnen niet goed genoeg zijn. Dat is de enige reden.’ Lees verder »

(bron: Intermediair, 27 oktober)

Faam begint bij een goede naam

Een van Neerlands meest succesvolle internetondernemers schrijft boek met honderd starterstips. Metro zocht de tien meest opvallende uit en vroeg Kees Zegers: leg eens uit? Lees verder »

(bron: metro, 24 oktober)

Hoe ik zes maanden per jaar kan chillen op een boot.

Een magnum opus noemt Kees Zegers het niet: hij schreef een ‘leuk cadeauboek’ voor ondernemers.

Afgelopen week had ik een diner en werd ik aan iedereen voorgesteld als de oprichter van nu.nl. Er zat een directeur van Sanoma bij, en die moest natuurlijk een beetje lachen. Ik ben al meer dan tien jaar weg bij nu.nl, als je dan nog steeds elke keer als oprichter wordt genoemd, dat is dan soms een beetje gênant.’ Lees verder »

(Bron: de Pers, 18 oktober)

Ik heb mooie aardappels, kopen?


(bron: NRC, 15 oktober)

Bekijk het artikel »

Korte tips om mee te beginnen.


(bron: de Telegraaf, 14 oktober)

Bekijk het artikel »

Zo wordt u succesvol volgens nu.nl oprichter Kees Zegers

Hij startte zestien bedrijven, waarvan nu.nl de bekendste is, en nu mogen we ein-de-lijk weten wat zijn geheim is. Vanmiddag presenteert Kees Zegers zijn boekje Startkapitaal, 100 adviezen voor succesvol ondernemen. 925 sprak de man. Lees verder »

Interview Tros in Bedrijf

[audio:http://www.startkapitaal.info/wp-content/uploads/2011/10/radio_1_kees_zegers_oprichter_van_nu.nl_1.mp3|titles=Interview Radio 1 Kees Zegers]