De wedstrijd

het beste ondernemers advies

Heb jij een briljant advies aan collega ondernemers? Stuur het ons toe en je maakt kans op publicatie en het extra Startkapitaal Prijzenpakket t.w.v. ruim 20.000 euro.

Hoe werkt het?
Meedoen werkt heel eenvoudig. Na inschrijving ontvang je een bevestigings email als bewijs van deelname. In deze email wordt je tevens uitgenodigd je officieel in te schrijven voor de New Venture Businessplan Competitie.
Medio juni 2012 zal Kees Zegers als officieel ambassadeur van New Venture de hoofdprijs van 25.000 euro en het Startkapitaal Extra Prijzenpakket uitreiken aan de winnaar tijdens het New Venture Businessplan Competitie Event.

Ja, ik doe mee!

  Bedrijfsnaam*

  Voornaam* (contactpersoon)

  Achternaam* (contactpersoon)

  Telefoonnummer*

  Emailadres*

  Jouw advies (max. 100 woorden)

  Wedstrijdvoorwaarden

  (a) Iedereen die middels een (kassa)bon kan aantonen het boekje Startkapitaal te hebben gekocht kan zich op deze pagina inschrijven als deelnemer aan De Startkapitaal Advies Competitie. (b) Een deskundige jury onder leiding van Kees Zegers bepaalt welk advies het Startkapitaal Extra Prijzenpakket wint. (c) Inschrijven kan van 15 oktober 2011 tot en met 31 januari 2012. (d) Na inschrijving ontvang je een deelnamebevestiging per e-mail. (e) In deze email wordt je uitgenodigd tevens mee te dingen naar de hoofdprijs van 25.000 euro in de NewVenture Businessplan Competitie. (f) Alle prijzen worden eind juni 2012 door Kees Zegers uitgereikt tijdens het NewVenture Businessplan Competitie Event. (g) Winnaars ontvangen bericht per email. (h) Met je inschrijving verklaar je accoord te gaan met het ontvangen van email van Startkapitaal.info en NewVenture. (i) Je gegevens zullen nimmer aan derden worden verstrekt. (j) Met deelname aan de Startkapitaal Advies Competitie verklaar je dat je de rechten op publicatie van het door jou ingezonden advies om niet overdraagt aan Startkapitaal.info / Dutch Media Uitgevers. Publicatie zal mogelijk plaatsvinden op het internet, in boekvorm of in een email nieuwsbrief. Bij publicatie zal je naam altijd vermeld worden.

  Ja, ik ga accoord met de wedstrijdvoorwaarden

  * New Venture is een initiatief van McKinsey & Company en het Ministerie van EL&I. Het doel van New Venture is om Nederland innovatiever en ondernemender te maken. New Venture heeft geen commercieel belang bij haar deelnemers.

  **De hoofdprijs van 25.000 euro kun je alleen winnen als je je niet alleen hebt ingeschreven voor het Startkapitaal Extra Prijzenpakket maar je ook officieel bent ingeschreven voor de New Venture Businessplan Competitie (zie voorwaarden).